top of page

Behandlingar

Massagebehandlingar: Enklast är att välja hur länge du vill ha massage när du bokar, så pratar vi oss samman om vad du behöver när du är på plats. Du kan läsa mer om vad jag kan göra längre ned på sidan.

 

30 min; för tex en lättare ryggmassage om du inte har stora problem.

 

45 min; tex rygg eller ben eller käkledsmassage.

 

60 min; vid svårare ryggproblematik, axlar, nacke eller om du vill ha med lite benmassage.

 

90 min; här hinner vi med hela kroppen för att bäst balansera dig.


Jag använder varma, ekologiska oljor för bästa resultat. De hjälper till att slappna av musklerna. Jag brukar använda mer olja än vad brukligt är bland massörer. det upplevs som en mjukare behandling även när jag går på djupet. Ta gärna med oömma kläder då det är bra att låta oljan sitta kvar ett par timmar efter behandlingen. Drick mycket vatten efter en behandling eftersom det fortsätter att jobba med dig och renar din kropp när vi har fått igång blodcirkulationen.

Med fördel kan vi mixa behandlingarna massage/healing/ortobionomi om du vill. Allt efter vad som behövs för just dig. Välj då 60 min eller 90 min behandlingar så tar vi det när du kommer.

Jag ger 100 kr i rabatt till dig som är pensionär eller långtidssjukskriven när du kommer mellan 10-16.

Bokar gör du antingen här på sidan eller per mail anna@heladig.org eller telefon/sms 070-3784577.

Varmt välkommen! /Anna

Vad säger kunderna?

 

"Aldrig känt mig så avslappnad som efter 90 minuters oljemassage. Fantastiskt! Rekommenderas verkligen som motverkan på stress."

"Anna är fantastiskt inkännande och duktig! Hon förstod mitt problem och jag kände mig trygg och avslappnad. Ny tid bokad."

"Världens bästa behandling! Man blir så bra efteråt och blir så väl omhändertagen."

"Hade en underbar healing. Vibrerade i hela kroppen när vi var färdiga. "

"Skicklig massör. Så skönt och du hittade de platser där massagen verkligen behövdes."

Käkledsmassage: denna behandling syftar till att hjälpa käkens muskler att slappna av. Käken är central i besvär som spänningshuvudvärk, tandgnissel och svårighet att gapa ordentligt. Spända och ömma käkar. Nackproblematik och tom höfterna kan påverkas av spänningar i käkleden. I denna behandling går vi igenom käkmuskulaturen, även inne i munnen, men också axlar, skuldror, nacke och hårbottenmusklerna får massage. 45 min.            600 kr

Ryggmassage: Vi jobbar på spända/trötta muskler och ger dem en chans att slappna av. Behandlingen är omväxlande kraftfull och mjuk, med mycket hänsyn till individuella behov. Massagen stimulerar också kroppens energibanor, ger avslappning och tar bort trötthet. 
Tidsåtgång ca 30 min/ 45 min                                               500 kr / 600 kr

 

Benmassage är bra för cirkulationen, den stimulerar nervändar vilka i sin tur stimulerar alla fysiologiska organ. Den lugnar stress och mental och fysisk trötthet.
Jag använder olja efter dina behov. Tekniken är mjuk och fast omväxlande, med behandling av 11 marmapunkter(energipunkter) som finns på fot och ben.
Tidsåtgång ca 45 min.                                                                           600 kr 

 

60 min massage Här kan vi gå igenom din rygg, axlar, armar, baksida ben och nacke, huvud. Anpassat efter vad du har för besvär och önskemål. Jag jobbar omväxlande kraftfullt och omväxlande mjukt. Men såklart är det du som bestämmer :-). Alla fördelar med massagen som ovan.                                                                                               700 kr

Helkroppsmassage 90 min. Du får hjälp att finna lugn och harmoni samtidigt som vi går igenom spända muskler och löser upp och balanserar det som behöver balanseras. Fokus brukar ligga på rygg och baksida ben, men vi anpassar det efter dina behov. Denna massage hjälper dig också med mer lugn i matsmältningsorganen då vi även masserar magen. Armar, händer, axlar, nacke, ansikte och huvud blir också behandlade liksom framsida ben. Detta är guldkornet bland mina behandlingar. Den ger dig en helhetskänsla efteråt. Jag använder varm, ekologisk olja för bästa resultat.      950 kr

Healing 45 min

Runt om vår kropp och inuti oss har vi energifält som lagrar minnen från känslor och händelser. I healing kan vi arbeta med och lösa upp blockeringar som hämmar livsenergin. Dessa blockeringar kan orsaka sinnestillstånd och smärtsymptom.

Vad som löses upp är individuellt för var och en och det är alltid klienten som ger sin tillåtelse till om jag får arbeta med det eller inte. Detta sker outtalat på en högre nivå. 

Behandlingen sker på brits, där klienten oftast ligger på rygg med kläderna på. 

Jag har skapat mitt sätt att arbeta på med grund i de olika healingutbildningar jag gått och med det arbetet jag har gjort/gör med mig själv. Det är Reiki, Reconnective Healing, Soul Body Fusion®, Shamansk Healing och Intuitiv Healing.

De senaste åren har jag lagt till Lightlanguage och gester i behandlingen. Det är ett universellt språk som förbipasserar vårt logiska sinne och verkar på energiplanet. Klienterna rapporterar att behandlingen blir än kraftfullare med detta.
                                                                                                            600 kr 

"Lika fantastiskt varje gång. Du gör underverk för kropp och själ. Jag kan varmt rekommendera Helkroppsmassage som får kroppen att bli helt avslappnad och jag känner mig balanserad och harmonisk. "

"Mycket bra massage "

"Mitt första och absolut inte sista besök. Både kopp och själ mår mycket bra efter fått massage i 90 minuter av Anna. Vi kommer att ses igen/Helen "

 "Det var den bästa behandling jag någonsin fått!"     

 "Efter dina behandlingar fick jag färdigt mitt projekt!"      

 "Det känns som att du har fått ihop mig igen. Det som satt utanför min kropp sitter fast igen!"

"Tack för en superhärlig behandling. Jag blev såå trött igår. Är även supertrött idag. Det känns som allt "gammalt" skräp försvann igår, såsom jag gjort en omstart. Så ett supertack till dig för du är så otroligt duktig terapeut."

"Under behandlingen upplevde jag vågor av lycka!"

"Helt fantastiskt! Är så nöjd och kommer definitvt komma tillbaka. Min kropp är så nöjd, precis vad den behövde.

"Världsklass! Du är som en målsökande torped."

Ortobionomi

I denna behandling som görs utanpå kläderna använder jag mig av  mjuka rörelser och positioneringar av kroppen för att hitta avslappnande lägen för dig och din kropp. Lätta kompressioner i leder för att öka cirkulationen. Härifrån kan kroppen sedan självkorrigera sig. Behandlingen utformades ursprungligen under 50-60-talet av en osteopat som hette  Dr Lawrence H Jones och kallades då strain and counterstrain. Detta utvecklades sedan vidare av Dr Arthur L Pauls som också var osteopat. Efter en ortobionomi session så kan man uppleva smärtlindring, ökad rörlighet, bättre hållning och snabbare läkningstid av skador. Det tar mellan 60-90 min, dels beroende på om det är första gången, men också dina besvär. Man kan också göra det bara på händer eller fötter för tex artros, ca 30 min.                                                                               500 kr/700 kr

"Verkligen JÄTTEBRA! Super bra massage, lugn och behaglig röst. Var så avkopplande. Gjorde en healing med efter massagen."

"Anna är lugn i sitt sätt. Kommer med många bra tips. Känns så professionell i det hon gör. En trygg och lugn behandling fick jag. "

bottom of page