top of page

En helhetssyn på din kropp, sinne och själ

Behandlingar

Hela Dig är företaget som är fast övertygad om att man behöver ha en holistisk inställning till hälsa. Genom min praktik strävar jag efter att hjälpa mina besökare att hitta sin inre balans för att kropp, sinne och själ ska må bra på lång sikt. Jag har funnits och verkat i Halmstad sedan 2008.

Jag använder mig av massage, djupvågsbehandling, ortobionomi och healing för att hjälpa dig till bättre hälsa. Läs mer om dessa under tjänster. Jag ger dig tips som du kan ta med dig hem, för att stärka dig mer och hålla kvar ditt välmående.

Behandlingstiden du beställer är såklart den tid som du får behandling på. Sedan lägger jag alltid till en halvtimme mellan varje kund, så ingen stress.

Varmt välkommen! /Anna

Adress:
Elmbladsväg 32, Halmstad
Halland, Sverige

Atlas balans - Djupvågsbehandling

Nu kommer en ny behandlingsform till Hela Dig Det är en djupvågsmaskin som jobbar med bindväven i kroppen. Bindväven går in runt alla celler och i muskler och organ. Den är ett enda rutnät i kroppen utan början eller slut. Med hjälp av en särskild, avancerad maskin kan man behandla bindväven och få den att glida lättare i sitt medium och minska på smärta och stelhet. Välkommen att prova. Jag blandar gärna in den i massagen om du vill.

"Så nöjd med behandlingen och bemötandet."

Betalning

"Bästa massören jag varit hos. Kan varmt rekommendera Anna."

Fina erbjudanden

Bjuder du in en vän som aldrig varit hos mig på massage, får ni båda 100 kr i rabatt! Pratar du med en vän som bokar sig till mig, får den vännen 100 kr i rabatt när hon/han nämner ditt namn. Jag skriver upp dig på en lista och du får 100 kr i rabatt som tack, nästa gång du kommer till mig. 

Jag ger också 100 kr i rabatt till dig som är pensionär eller långtidssjukskriven när du kommer på dagtid 10-16.

För att premiera dig som är stadig kund hos mig får du nu 25 % rabatt på var 5.e behandling.

"Mycket bra, inkännande och lugn. Mår mycket bättre efteråt :)"

"Mycket trevligt och proffsigt bemötande, det är redan inbokat nytt besök. Min kropp kommer säkert att må bra efter fler besök, mycket spända muskler som behöver återbesök."

Jag tar emot Swish eller kontanter. Det går också bra att få mitt bankgironr 300-9800 och betala där om inte det andra går. Det går också bra att få en faktura.

Angående Epassi så är jag inte ansluten, men kolla om du kan lämna in kvittot enl nedan anvisning. Jag ger dig givetvis ett kvitto som är godkänt.

"Kvittoköp: Om du gör ett köp hos en friskvårdsleverantör som ännu inte är ansluten till Epassi, så är det möjligt att skicka in ditt kvitto till Epassi genom att klicka på Registrera ditt kvitto i inloggat läge på www.epassi.se. Innan du gör det finns det dock några viktiga saker du behöver tänka på.

1. Du kan inte få tillbaka pengar för köp gjorda hos friskvårdsleverantörer som är anslutna till Epassi. Kontrollera därför alltid om leverantören du vill gå till är ansluten till Epassi eller ej. Fråga din leverantör eller sök efter din leverantör på epassi.se för att se om de är anslutna.

2. Det är viktigt att kvittot du vill registrera har all nödvändig information för att vi ska kunna godkänna det enligt Skatteverkets regler."

"Så harmoniskt och ryggen blev så bra."

"Fantastisk massage. Som en ny människa efter 90 min oljemassage.

Närbild av rosa ros
bottom of page