top of page

FÖRELÄSNINGEN LIFEHACKS

Välkommen till en timmes inspiration & verktyg för medarbetare inom förvaltning, myndighet och företag - att lättare hantera förändringar på arbetsplatsen

Livet ställer alla inför olika problem och möjligheter. Vi kan inte förutse allt eller lösa dem innan,

eller gripa tillfällena innan de uppstår. Det man kan göra är att förbereda sig på att saker kommer hända och stärka sig så man kan ta sig an dem på ett lättare sätt. 

Denna föreläsning vill ge individen handgripliga redskap för att

  • stärka sig så hindren som kommer inte blir oöverstigliga utan känns ok. 

  • hantera situationer när de uppstår. 

  • få en stabilare grund att stå på när den utvecklas, även privat. 

Detta är såklart till gagn för både individen och organisationen. Att individen lättare kan hantera och följa med i organisationens utveckling men även för arbetsklimatet när människor inte behöver ta av sina reserver när något händer. 

Anna - Hela Dig (7)_edited_edited.jpg

Allt detta går vi igenom!

Under föreläsningen tas det upp olika ämnen som antingen pratas om eller görs tillsammans:  

Hur man stärker sig genom egenmassage, träning för övre ryggen, vikten av ett längre perspektiv. Tips om mat och sömn. Vikten av att hålla fokus på det man vill. Kraften i egenansvar. Vi pratar om och övar på andning, närvaro och en snabbavslappnande handmassage. Deltagarna får också med sig en inplastad Life-Hacks karta till hjälp för minnet som kan sitta vid arbetsplatsen. 

Vi är effektiva och går igenom allt på 45 min och sedan tar vi frågorna efter och diskussion för de som vill.

Lite om Anna Martinsen

 

​Anna Martinsen har arbetat med människor i över 30 år i olika yrkesroller. Nu som massör, föreläsare och kurshållare. Insikter som kommit under dessa år komprimeras nu ihop till en lättsmält föreläsning på 45 min.

Hon brinner för att hjälpa andra människor hitta sitt bästa jag och få glädje av sina talanger. Att hjälpa till en bit på vägen för full hälsa.

20230530_185259 1.jpg

Praktisk information

 

​Antal deltagare: runt 30-60 personer.  

Behövs ingen powerpoint tillgänglig. 

Tid: 45 minuters föreläsning + tid för frågor

 

Pris: 3000 kr + 10 kr/deltagare för Life-Hacks kartan. (Inom Halmstad kommun) Exkl moms.

För föreläsningar utanför Halmstad tillkommer reseersättning och ev övernattningskostnad. 

 

Boka föreläsningen genom att kontakta Anna Martinsen, Hela Dig på anna@heladig.org eller 070-3784577 för mer information och bokning.

Orginalhimmel.png

Vad andra säger om denna föreläsning:

"Det var överskådligt och alla fick med sig någon del hem att tänka på. Lätt att överföra till sitt eget liv. Det kändes som att det var genuin kunskap som kom från Anna. Molnkartan, som vi fick med för minnet var bra och tilltalande. "     

Team Olmed, Kungsbacka

"Tack för en inspirerande och trevlig föreläsning. Vi fick med oss flera bra tips på vad vi kan göra själva för att må bättre. Fördelen med övningarna var att de var enkla att göra och de krävde ingen förkunskap. Ett varmt tack."

Neuro Halmstad

bottom of page