top of page

Events

Här ligger kommande händelser för Hela Dig.

Mediation och Soundhealing med
kristallskålar.

429327950_1774811283022755_7271513983094060431_n.jpg

Välkommen till en stunds fin avkoppling för dig själv. Här landar vi i oss själva och rensar bort det vi är klara med och stärker upp med ny fin energi för att hjälpa oss framåt mot mer insikter och läkning för kropp, sinne och själ.

 

Vi startar med en kopp te och småprat om var vi är just nu.
Sen går vi vidare till en kanaliserad meditation ledd av Anna som med hjälp av trumma och ljusspråk guidar deltagarna till det de behöver hjälp med just nu.
Camilla tar över och spelar gudomligt vackert på kristallskålarna och kanaliserar vad du som deltagare behöver för frekvenser för att läka dig och komma vidare i vad som är viktigt för dig.

Att använda sig av ljud för att påverka vår kropp och våra energier är ett gammalt läkesätt och har funnits hos alla ursprungsinvånare. Kristallskålarna är magiska att lyssna på och du flyter iväg på en egen inre resa. Trummans ljud och ljusspråket (lightlanguage) når dig via frekvenser som vi inte kan ta på, men som finns där.

Hela kvällen har som syfte att hjälpa dig för ditt eget högsta bästa. Detta går bortom det vi kan uttala från egots tankebanor och når ditt högre jag. Ditt högre jag vet alltid vad som är bäst för dig och det kommunicerar vad det vill ha för frekvenser för ditt bästa.

Vi avslutar med vatten och frukt/snacks för att komma tillbaka igen.
Ofta känner man att ord är överflödiga här, men kommer det frågor så försöker vi svara på dem och vill man dela med sig av sin upplevelse går det bra. Annars sitter vi och samlar oss innan vi avslutar och går hem.

Det finns luftmadrasser/madrasser att ligga på och ett par soffplatser. Tag med egen filt och kudde.

Datum och tid:

 

Söndagen 11 aug kl 18,00

Onsdagen 18 september kl 18,00


Vi räknar med ca 2 timmar per tillfälle.


Platsen är Grangatan 46, Gullbrandstorp. Man kör förbi skolan i Gullbrandstorp och in på en liten väg. Mittingången på det stora, grå huset. Det går bra att parkera på gårdsplanen.

Arrangörer är Camilla Brün och Anna Martinsen
Kostnaden är 300 kr/gång och betalas på plats med kontanter eller swish
Det går fint att anmäla sig via min bokningssida www.boka.se/hela dig eller hör av dig via telefon eller mail: anna@heladig.org eller 070-3784577

Vi ser fram emot att få möta dig!

Camilla och Anna

Datum och tid se nedan
bottom of page