En helhetssyn på din kropp, sinne och själ

Behandlingar

Hela Dig är företaget som är fast övertygad om att man behöver ha en holistisk inställning till hälsa. Genom min praktik strävar jag efter att hjälpa mina besökare att hitta sin inre balans för att kropp, sinne och själ ska må bra på lång sikt. Jag har funnits och verkat i Halmstad sedan 2008.

Jag använder mig av massage, ortobionomi och healing för att hjälpa dig till bättre hälsa. Läs mer om dessa under tjänster. Jag ger dig tips som du kan ta med dig hem, för att stärka dig mer och hålla kvar ditt välmående.

Behandlingstiden du beställer är såklart den tid som du får behandling på. Sedan lägger jag alltid till en halvtimme mellan varje kund, så ingen stress.

Varmt välkommen! /Anna

Adress:
Elmbladsväg 32, Halmstad
Halland, Sverige

Minimässa/mingelparty

Vi gör ett nytt försök med en minimässa Lördagen 4 juni kl 10-14. Den förra regnade tyvärr bort. Men nu har vi pratat med vädergudarna och bjuder in till en minimässa utomhus. Precis utanför min lokal på Elmbladsväg 32, Halmstad finns ett grönområde. Här kommer det finnas utställare, provbehandlingar och två tillfällen till gruppaktivieter. Vi hoppas på fint väder och folkfest! Läs mer

"Helt fantastiskt! Jag kände mig som en ny människa efteråt.

Kan verkligen rekommendera! "

Fina erbjudanden

Ny mail

Nu med ny hemsideadress blir det också ny mail: anna@heladig.org

Den gamla hemsideadressen, www.heladiginifran.se kommer funka ett tag till, liksom anna@heladiginifran.se men kommer att utgå.

"Bästa massören jag varit hos. Kan varmt rekommendera Anna."

Prishöjning

Bjuder du in en vän som aldrig varit hos mig på massage, får ni båda 100 kr i rabatt! Pratar du med en vän som bokar sig till mig, får den vännen 100 kr i rabatt när hon/han nämner ditt namn. Jag skriver upp dig på en lista och du får 100 kr i rabatt som tack, nästa gång du kommer till mig. 

Jag ger också 100 kr i rabatt till dig som är pensionär eller långtidssjukskriven när du kommer på dagtid 10-16.

För att premiera dig som är stadig kund hos mig får du nu 25 % rabatt på var 5.e behandling.

Närbild av rosa ros

Priserna justerades den 1 maj.